Ο λογαριασμός μου έχει μπλοκαριστεί
Αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:
- έχετε κάνει εγκατάσταση λογισμικού της εταιρείας μας χωρίς νόμιμη άδεια.
- έχετε μεταπουλήσει λογισμικό της εταιρείας μας χωρίς νόμιμη άδεια.
- επικοινωνήσατε με την εταιρεία μας και η συμπεριφορά σας δεν ήταν αυτή που αρμόζει στη σωστή επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων.
- έχετε αποστείλει πολλαπλά μηνύματα spam προς την εταιρεία μας.
- έχει γίνει αναφορά για τον λογαριασμό σας από κάποια νομική αρχή.
- έχει γίνει αναφορά για τον λογαριασμό σας από άλλους χρήστες (λάβατε προειδοποίηση για abuse 10 ημέρες πριν το μπλοκάρισμα του λογαριασμού σας).
- δεν έχετε εξοφλήσει τους λογαριασμούς σας και έχει περάσει το χρονικό περιθώριο που έχετε συμφωνήσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.
Δυστυχώς, το μπλοκάρισμα του λογαριασμού είναι μόνιμο και δεν αλλάζει η κατάστασή του. Επίσης, οποιαδήποτε άλλα προφίλ που χρησιμοποιούν ίδια στοιχεία επικοινωνίας, ίδια στοιχεία πληρωμής ή domain(s), μπορεί να μπλοκαριστούν άμεσα μόλις ενεργοποιηθούν.